Marko Šćepović - Osvrt na debitantsku sezonu u Olimpijakosu

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.05.2014.
12:29
Izvor: Sportske.net

''Svuda pođi, kući dođi'', izreka je koje se očigledno pridržavaju i Marko Šćepović i Vladimir Stojković, koji koriste slobodno vreme posle završetka obaveza u Grčkoj, da treniraju sa ekipom Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle dosta osporavanja od strane dela navijača Partizana, Marko Šćepović je jesenas potpisao ugovor sa Olimpijakosom i sada, kad je sezona okončana, ima razloga da bude zadovoljan svojim i učinkom njegove nove ekipe.

''Prva godina u inostranstvu je uvek teška. Odigrao sam negde oko 1000 minuta, odnosno 15 mečeva, postigao 7 golova, 5 namestio i zadovoljan sam.

Trener je Španac, ima dosta igrača sa tog govornog područja, a s obzirom da perfektno govorim taj jezik, nije mi bilo teško da se prilagodim. I navijači su me prihvatili na najbolji način, nisam imao nikakvih problema''
, izjavio je Marko Šćepović posle treninga sa igračima Partizana.

Postoji mogućnost da mu se u ekipi priključi i doskorašnji saigrač iz Partizana Vladimir Stojković, što bi ga posebno obradovalo.

''Možda se i Katai vrati sa pozajmice jer igra izvanderno, možda dođe i Stojke, ne znam još kakva je situacija oko njegovog prelaska'', istakao je Šćepović.

Njegov brat Stefan ove sezone igra sjajno u španskoj Segundi, pa je prilika i da Marko prokomentariše njegov učinak.

''Stefan igra izvanredno, nadam se da će i njegov klub ući u Primeru, bar kroz taj plej-of. On je zadovoljan i mislim da bi i njemu najviše odgovaralo da ostane u Sportingu, zavoleli su ga navijači'', objašnjava Šćepović.

Kad je u pitanju reprezentacija, Siniša Mihajlović je imao puno poverenja u njegove kvalitete. Sad je situacija, izgleda, drugačija...

''Ima sad nekoliko špiceva koji igraju izvanredno, na meni je da se izborim u startnu postavu Olimpijakosa, pa o tom potom'', ističe Šćepović.

Naravno, prati i šampionsku trku u našem prvenstvu.

''Pratim naše prvenstvo, imali smo neke neplanirane kikseve, ali ima još tri gola do kraja, pa se nadam da ipak možemo do titule'', zaključuje Marko Šćepović.




Ne propustite