Matijašević: "U Zvezdu možda od leta"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.02.2014.
21:45
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Napretka iz Kruševca Vladimir Matijašević odbacio je mogućnost dolaska na istu poziciju u Crvenu zvezdu u pauzi između dva šampionata.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda neće imenovati Vladimira Matijaševića za novog sportskog direktora kluba u tekućoj pauzi između dva dela šampionata.

To je za "Novosti" potvrdio lično sportski direktor Napretka koji tvrdi da nema smisla plasirati informaciju o njegovom angažovanju u Zvezdi u trenutku kada se prelazni rok završava a samim tim i posao koji je bio rezervisan nekog iz njegove "struke".

"Zaista ne znam u čijem je interesu da se plasiraju takve informacije. Razumeo bih da se pominje pet-šest imena mogućih kandidata pa da tu neko uvrsti i mene. Ali ovako, pogotovo sad kada je prelazni rok pri kraju, a Zvezda već završava ono što je želela, ne vidim svrhu svega. Bavim se Napretkom i sasvim sam posvećen svom poslu" istakao je sportski direktor "Čarapana".

Kao bivši fudbaler Crvene zvezde Matijašević ipak nije želeo da odbaci mogućnost da, eventualno, narednog leta sedne za sto sa čelnicima kluba ukoliko ga žele u klubu.

"Informacija o mom dolasku ima smisla jedino ako možda u Zvezdi prave plan za leto. Ne isključujem mogućnost da se tada nešto desi ako me budu pozvali. Ipak sam i igrao za Zvezdu i od malih nogu bio navijač kluba. Ali, ponavljam, do sada ni sa kim iz Zvezde nisam razgovarao o tome" poručio je Vladimir Matijašević.

Zvezda je bez sportskog direktora ostala po završetku jesenjeg dela sezone kada je igrački kadar javno isprozivao Zorana Stojadinovića i tražio da napusti klub.

Ne propustite