Meč sa Napolijem koštao Romu

Autor: Aleksandar Vučković
ponedeljak 21.10.2013.
20:08
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Rome Žervinjo, povredio se na meču sa Napolijem, pa će reprezentativac Obale Slonovače morati na neočekivanu pauzu.

Povezane vesti

Krenuo je Žervinjo silovito sa ekipom Rome na startu novog šampionata, ali bi nova povreda ovog fudbalera mogla da poremeti planove ekipi Rome, pošto je Žervinjo jedan od ključnih igrača ovog kluba.

Žervinjo je zaradio povredio zadnju ložu na meču sa Napolijem, ali još uvek nije poznato koliko će ovaj fudbaler odsusutvovati sa terena.

U klubu su objavili informaciju da će se stepen povrede bivšeg igrača Arsenala znati u neredna 24h, kada se očekuje i procena njegovog vremenskog odsustva.

U Romi se nadaju da se neće ponoviti sudbina Žervinja, koju je doživeo u ekipi Arsenala. Ovaj fudbaler je od dolaska u ovaj klub bio akter mnogih uspeha "Tobdžija", ali je takođe nakon jedne povrede ispao iz tima, i nije uspeo da se vrati u onu prepoznatljivu formu.

Žervinjo je meč bio starter u meču sa Napoltancima, ali je morao da napusti igru u 58. minutu susreta, a umesto njega u igru je ušao naš Adem Ljajić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.