'Merengesi' iskoristili kiks Barse, Real noći na vrhu!

Autor: Vladimir Nestorović
subota 12.04.2014.
23:48
Izvor: Sportske.net

Momci Karla Anćelotija nisu imali većih problema protiv gostiju iz Almerije, a konačan rezultat je bio 4:0, pa će Madriđani noć provesti na čelu tabele.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Navijači Real Madrida biće veoma zadovoljni posle današnjeg dana. Barselona je izgubila od Granade, a njihovi ljubimci su veoma ubedljivo savladali Almeriju i prenoćiće na vrhu tabele u Primeri, pošto Atletiko Madrid još uvek nije odigrao svoj meč 33. kola.

Od samog starta meča Real je nametnuo svoj ritam i konstantno je pretio golmanu Estebanu, a da čuvar mreže Almerije nije bio na visini zadatka kod pokušaja Bejla i Di Marije, rezultat je mogao da bude i mnogo ubedljiviji.

Esteban ipak nije mogao ništa u 28. minutu, kada je Anhel Di Marija sjajno šutirao u desni ugao golmana Almerije i doneo prednost 'Merengesima'. Do kraja poluvremena nije bilo ozbiljnijih prilika, pa se sa 1:0 otišlo na odmor.

Nedugo po otvaranju drugog dela igre, Real je utrostručio prednost. Prvo je pogodio Garet Bejl u 53. minutu, a zatim i Isko u 56. minutu. Asistent u oba navrata bio je Karim Benzema.

Anćeloti je onda malo promešao karte, priliku su dobili Kasemiro, Ljorente i Alvaro Morata, a upravo je ovaj poslednji postavio konačan rezultat u 85. minutu posle odličnog dodavanja Asijera Iljaramendija.

'Kraljevići' sada sa velikom pažnjom iščekuju meč između Hetafea i Atletiko Madrida koji je na programu sutra, pošto bi se u slučaju trijumfa 'Jorgandžije' vratile na vrh tabele.

Golove sa utakmice pogledajte OVDE.

Spain Soccer La Liga

Ne propustite