Mesi dobro prošao

Autor: Miloš Marković
četvrtak 06.12.2012.
09:16
Izvor: Sportske.net

Ishod utakmice protiv Benfike zapao je u drugi plan zbog povrede najboljeg igrača katalonskog tima, Vilanova nije imao konkretan odgovor nakon sinoć odigrane utakmice

Povezane vesti

Trener Barselone insistira da ubacivanje Lea Mesija u igru nije imalo nikakve veze sa pokušajem da se obori Milerov rekord, naglašava da se u javnosti stvara pogrešna slika oko toga.

„Milerov rekord? Svi govore i misle o tome osim Mesija. Da nam je to glani cilj, Mesi bi bio u startnoj postavi, igrao bi od početka.“, rekao je Vilanova.

Trener Barselone ističe da je Mesiju ukazao šansu u poslednjih pola sata kako bi Argentinac ostao u takmičarskoj formi.

Govoreći konkretno o povredi, Vilanova priznaje da je donekle zabrinut, ali se nada da će sve biti u redu.

„Bio je zabrinut, što je i normalno kada ne znate o čemu se radi. Ništa nije govorio dok su ga doktori pregledali, očekuju nad dodatni testovi kada ćemo utvrditi o čemu se radi, nadamo se da nije ništa ozbiljno.“, rekao je Vilanova na konferenciji za medije.

Ipak, prema prvim jutrošnjim informacijama u pitanju je samo udarac koji nije opasan, pa bi Argentinac trebaloda bude u sastavu protiv Betisa za vikend.

"Posle lekarskih pregleda, utvrdili smo da Mesi ima samo kontuziju levog kolena i da povreda nije toliko ozbiljna kao što smo mislili na početku", rekao je Vilanova, a preneli su španski mediji.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.