Mesi više nije "gladan" fudbala?

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 06.02.2014.
21:08
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva priča dolazi nam od bivšeg Barsinog pomoćnog trenera Anhela Kape. Ovaj 67-ogodišnji Argentinac je bio pomoćnik Menotiju pre više od 20 godina, ali tvrdi da tačno zna kako se njegov sunarodnik oseća.

Povezane vesti

Četvorostruki osvajač Zlatne lopte Lionel Mesi izgubio je strast i nije više "gladan" fudbala. Bar tako tvrdi Anhel Kapa, koji je pažljivo proučavao Mesijeve partije ove sezone.

"Da biste bili najbolji, morate se konstantno unapređivati. Morate imati strast, pogotovo ako ste sa ovog podneblja", počeo je svoju priču španskim medijima Kapa.

"Mesi je punih 15 godina 'u braku' sa fudbalom. On diše fudbal, jede fudbal i tako mora da bude. Maradona je bio takođe najbolji, i on je Argentinac, ali čim je počeo da gubi fokus počeo je pad. Nadam se da se to neće desiti i Mesiju.

Ako se pogledaju utakmice koje je igrao posle povrede, ne vidi se ta agresivnost, ne napada sa tom žestinom i kreativnošću, deluje na momente i nezainteresovano, što kod njega nikada niste mogli da vidite.

Kada se desi ta ravnodušnost kod takvog igrača, pritom Argentinca, koji ima ogromnu žeđ i želju za nadmetanjem i pobedom, znajte da je kraj blizu.

Mesi mora da se trgne i radi jako kao i pre, da se pronađe, inače će polako bledeti i biti sve neprepoznatljiviji
", istakao je Anhel Kapa.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.