Miha bio blizu Juventusa, nova šansa sledeće sezone?

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.05.2014.
11:53
Izvor: Sportske.net

Mihajlović se juče sastao sa Anjelijem, na kraju se italijanski šampion odlučio da Antonio Konte ostane do kraja ugovora. Priča nije završena, ove sezone srpski trener najverovatnije ostaje u Sampu. Sledeće, ko zna...

Povezane vesti

Nešto se kuvalo i u to više niko ne sumnja. Neki italijanski mediji pišu da je Mihajlović juče razgovarao sa Anjelijem, nema sumnje da je bio, kako smo i nagoveštavali, prva opcija Juventusa, ako Antonio Konte ode iz kluba.

Na kraju, Konte će ostati do isteka ugovora 2015. godine, nije produžio sadašnju obavezu, što pokazuje da ni on ni klub nisu sigurni šta sledi.

Sampdorija je odahnula, sada će Mihajlović verovatno ostati na klupi još jednu sezonu.

U narednih 48 časova bi to trebalo da bude potvrđeno, ali je jasno da, ako nastavi da beleži dobre rezultate sa Đenovljanima, Mihu čeka veliki klub već narednog leta.

Da li će to biti Juventus videćemo. Za Lacio je nekadašnji srpski selektor sa svojim stručnim štabom u koji je želeo da uvede i Dejana Stankovića bio preskup, Macari ostaje u Interu, neke priče o odlasku u Englesku su, pisali smo već, bile produkt medija i ništa više.

Mihajlović svoju dalju karijeru vezuje za Seriju A, ona najveća klupa je bila blizu.

Juventus je želeo Mihajlovića jer je po naravi sličan Konteu, motivator koji traži disciplinu i svoj borbeni duh prenosi na ekipu. To je klupska filozofija pa je i jasno zbog čega je Srbin bio ispred ostalih kandidata.

Ta priča je arhivirana za sada, ali u budućnosti, ako Konte tokom naredne sezone ne produži ugovor, Mihajlović bi mogao da predvodi "Staru damu".

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.