Miha: "Boškov kao otac, neću ga zaboraviti"

Autor: Beta Beta
nedelja 27.04.2014.
21:44
Izvor: Beta

Vest o smrti Vujadina Boškova posebno je potresla Sinišu Mihajlovića koji je za sajt Sampdorije izjavio da mu je Vujke bio kao otac i da u ponedeljak dolazi u Srbiju kako bi mu odao poslednju počast.

Povezane vesti

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović izjavio je danas da je ožalošćen zbog smrti Vujadina Boškova, koji mu je, kako je rekao "bio kao otac".

"Bio mi je kao otac. Bio je učitelj, primer, na planu fudbala, ali i na ljudskom planu, jedna od onih osoba koje nikada ne biste želeli da izgubite, a kada odu ostavljaju prazninu koje je nemoguće popuniti", rekao je Mihajlović u izjavi objavljenoj na sajtu Sampdorije.

"Sigurno ga nikada neću zaboraviti. Zajedno smo delili razna iskustva koja ću uvek nositi sa sobom", kazao je srpski trener.

Mihajlović je rekao i da će "Vujadin ostati jedinstvena osoba, koju je nemoguće oponašati, legenda srpskog fudbala i heroj za svakog navijača Sampdorije".

"Sutra odlazim u Srbiju da mu uputim poslednji pozdrav, kakav zaslužuje veliki čovek, u sportu i u životu, kakav je on i bio", zaključio je Mihajlović u emotivnoj izjavi.

Klub Samdorija objavio je na svom sajtu vest o smrti Boškova uz naslov "Chao, veliki Vuja!".

Nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije Vujadin Boškov preminuo je u 83 godini. Sa sa Sampdorijom je osvojio italijansko prvenstvo 1991. godine.

Vest o njegovoj smrti preneli su danas vodeći italijanski mediji, navodeći da je u svetu fudbala u toj zemlji bio "voljen".

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.