Miha cilja 4, uzda se u svih 6 bodova...

Autor: Miloš Marković
nedelja 02.09.2012.
13:19
Izvor: Sportske.net

Prilikom objavljivanja spiska reprezentativaca na koje računa za predstojeće duele kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Siniša Mihajlović je izneo i svoja očekivanja vezano za mečeve protiv Škotske i Velsa.

Povezane vesti

Kao što je i najavio selektor Mihajlović je objavio spisak na kome, osim prinudnih, nije bilo većih izmena i iznenađenja.

Pripreme za predstojeće mečeve počinju sutra, a Mihajlović iznosi i svoja očekivanja vezana za duele sa ostrvskim rivalima.

"Pobeda i nerešeno bio bi odličan rezultat iz ova dva meča, mada ja uvek mislim da možemo sve da pobedimo."

"Ali, isto tako znam i da ako se ne ponašamo kako treba, možemo da izgubimo od svakoga. Dva remija za mene ne bi bili pozitivan rezultat, ne bih bio zadovoljan ako iz ova dva meča osvojimo dva boda", prenosi Blic reči našeg selektora.

Svestan velikih očekivanja javnosti i problema sa kojim se suočavaju “Orlovi” naročito u realizaciji, Mihajlović ističe da Srbija, po njegovom mišljenju, ima kvalitetniji tim od Škotske i Velsa.

“Po mom mišljenju imamo kvalitetniji tim, ali pristup mora da bude maksimalan.”

“Znamo sa kakvim se problemima suočavamo, radićemo i do sada smo radili mnogo oko ofanzivnog dela i napadača. Gledajući Škote, sigurno je da nam leže, imamo dosta igrača sa niskim težištem i možemo da im stvorimo problem. Imamo šanse da napravimo pozitivan rezultat, a jedino što mogu da obećam jeste da, ne samo 8. i 11. septembra, već u svim mečevima dok ja vodim reprezentaciju, biće maksimalan pristup svih igrača”, poručuje Mihajlović.

Inače, "Orlovi" već sutra počinju pripreme u Staroj Pazovi gde će se do sredine nedelje spremati za put u Glazgov.
Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.