Miha krenuo na posao - prve instrukcije fudbalerima ''večitih''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.05.2012.
21:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novi selektor reprezentacije Srbije već se sastao sa fudbalerima Crvene zvezde i Partizana koji mogu da računaju na njegov poziv. Među njima nije bilo golmana Zvezde Bajkovića, iako je i on u Mihajlovićevim planovima.

Povezane vesti

Petorica fudbalera Crvene zvezde i dvojica iz Partizana sastali su se sa novim selektorom reprezentacije Srbije Sinišom Mihajlovićem.

Iz Crvene zvezde sastanku su prisustvovali Darko Lazović, Duško Tošić, Nikola Maksimović, Filip Mladenović i Srđan Mijailović, a šampiona su predstavljali Lazar Marković i Nemanja Tomić.

Ovim fudbalerima je, kako prenose novosti.rs, predočeno da njihove dosadašnje igre zadovoljavaju ukus selektora kad je u pitanju širi izbor reprezentativaca, ali su i upozoreni da će u narednom periodu morati na terenu i van njega da poverenje opravdaju, kako bi dobili neku značajniju ulogu u nacionalnom timu.

Osim pomenutih igrača, u planovima Siniše Mihajlovića je i golman Boban Bajković, pa će tako crveno-beli imati čak šest kandidata za nacionalni tim.

Naravno, ostaje pitanje koliko će svi oni uspeti da se nametnu i iskoriste činjenicu da ''Orlove'' u narednom periodu očekuje smena generacija...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.