Miha nema alternativu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.03.2013.
21:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle prvog čoveka Saveza Tomislava Karadžića, i potpredsednik FSS Ivan Ćurković pružio je otvorenu podršku selektoru Srbije Sijiši Mihajloviću.

Povezane vesti

Pritisak javnosti i medija da selektor Siniša Mihajlović napusti tu funkciju posle neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, očigledno ne dotiče čelnike FSS.

Nedvosmislenu podršku Mihajloviću je uputio i Ivan Ćurković, potpredsednik FSS, koji podseća da su Mihajlovića svi oduševljeno dočekali kada je preuzimao dužnost.

''Ja ostajem dosledan onome što smo se dogovorili po izboru aktuelnog selektora. Napadi na njega su previše grubi i ne želim sa njima da sesolidarišem. Mihajlović i dalje ima moju punu podršku'', poručuje Ćurković, a prenose ''Novosti''.

On tvrdi da je nastavak zajedničkog rada sa Mihajlovićem ''jedini izbor'', uz uverenje da će naš nacionalni tim posle svega iz ovih kvalifikacija izaći ''jači'' i spremniji za izazove u narednom kvalifikacionom ciklusu.

''Mi bismo sad mogli da pronađemo neko privremeno rešenje, ali ozbiljni Savezi ne vuku takve poteze usred kvalifikacija'', smatra Ćurković.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.