Miha ponovio: ''Samo sa Toletom mogu da razgovaram!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.10.2013.
22:35
Izvor: Sportske.net

Neposredno posle meča u Jagodini i pobede ''Orlova'', selektor Srbije Siniša Mihajlović potvrdio da u slučaju odlaska Tomislava Karadžića sa mesta predsednika FSS, neće ni razgovarati sa njegovim naslednikom o produženju ugovora.

Povezane vesti

Da li je večerašnji meč u Jagodni bio praktično i oproštaj Siniše Mihajlovića od klupe ''Orlova''?

To pitanje odavno interesuje mnoge, a aktuelni selektor ''Orlova'' je u izjavi RTS-u neposredno posle trijumfa nad Makedoncima ponovio ranije izrečen stav da svoju sudbinu na klupi našeg nacionalnog tima vezuje za status predsednika FSS Tomislava Karadžića.

''Samo ako Tomislav Karadžić ostane, ja ću se odazvati na razgovor o mom daljem ostanku na klupi Srbije, a ako on ode, i ja odlazim sigurno. Jedino sa sadašnjim rukovodstvom FSS mogu da razgovaram, a ostalo bi da vidimo da li bismo se dogovorili'', poručio je Mihajlović.

Kada je u pitanju sama utakmica na stadionu Jagodine, selektor Mihajlović je na konferenciji za medije izneo i svoje utiske o pobedi nad Makedonijom.

"Sve se videlo na terenu. Ubedljiva pobeda, zaslužena pobeda. Nikome nije lako dati pet golova, igrali smo jako dobro i mogli da postignemo još makar tri gola. Ostaje žal za primljenim golom.", rekao je Mihajlović.

Selektor žali što kvalifikacije ne počinju sada.

"Ovaj tim je na pravom putu, da su kvalifikacije počele sada, situacija bi sigurno bila drugačija. Ovaj tim ide napred, raste, nastavljamo da se razvijamo.", rekao je Mihajlović.

Novinare je posebno zanimao komentar na igru Dušana Baste.

"Ne volim da pričam o pojedincima. Utisak je da su momci poakzali zrelost, profesionalnost, da su odigrali onako kako smo se dogovorili."

"Basta, kao i ostali su igrali na svom nivou, svi su dali svoj doprinos da se napravi ovaj rezultat, ali i atmsfera koja vlada u poslednjih nekoliko meseci i kako smo to zamilsili.", rekao je Mihajlović.

Ambijent u Jagodini je potvrda da Srbija treba igra širom Srbije.

"Atmosfera je bila zaista sjajna. Zahvaljujem se Draganu Markoviću koji nam je omogučio super uslove ova dva, tri dana. Nije problem da Srbija igra širom Srbije, narod je željan da vidi fudbalere, problem je infrastruktura."

"Ako ja ostanem selektor i na dalje, sigurno ćemo još koji put doći u Jagodinu.", zaključio je selektor.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.