Miha: "Za fudbal bolje da Zvezda smeni Partizan"

Autor: Boris Jovanović
utorak 17.07.2012.
08:11
Izvor: Sportske.net, Sport

Siniša Mihajlović konstatacijom da će Hrvatska biti prva u grupi prebacio pritisak na komšije. Da ne veruje u misiju "Brazil" ne bi dolazio. Srbiji potreban prekid dominacije jednog kluba?

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selektor Srbije je pojasnio neke svoje izjave date hrvatskim medijima.

"Rekao sam da će Hrvatska biti prva, da bih na njih prebacio pritisak.  Ako mi budemo drugi ne bismo mnogo izgubili, dok oni gube sve", rekao je "Sportu" Mihajlović i ponovio da ne bi prihvatio mesto selektora da ne veruje da će Srbija videti Brazil.

Navijači Partizana smatraju da bi trebalo da bude neutralan i da ne navija da Prosinečki Zvezdi donese titulu.

"Niti sam želeo da nekoga uvredim, niti da omalovažim. Mislim da bi bilo bolje da dominacija jednog kluba ne traje tako dugo i da bi Zvezdin povratak na vrh bio dobitak za srpski fudbal. Isto bih rekao kada bi bilo obrnuto", dodaje Siniša Mihajlović.

On je demantovao da su Panteliću i Žigiću vrata zatvorena, ali je ponovio da mladi imaju prioritet, a jasan je kada je u pitanju Slobodan Rajković.

"Neće dobiti poziv za naredne akcije, postupio je nepromišljeno i sada snosi posledice", poruka je selektora Srbije koji uskoro stiže u Beograd, naredne nedelje će biti u Humskoj, pa na "Marakani" u revanš mečevima "Večitih" u drugom kolu evro - kvalifikacija.

Ne propustite