Mihajlović se izvinio saigračima i "Delijama"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.07.2013.
21:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Mladi napadač Crvene zvezde Stefan Mihajlović nije izrastao u tragičara revanš meča drugog kola kvalifikacija za LE na Islandu zahvaljujući Bobanu Bajkoviću, pa nakon smirivanja strasti nije zaboravio da uputi izvinjenja na nekoliko adresa.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Momak koji je tokom priprema za predstojeću sezonu pokazao da ima potencijal da u budućnosti predvodi napad Crvene zvezde sagoreo je u prevelikoj želji kada se našao na terenu u jednoj takmičarskoj utakmici.

Umesto da u završnici susreta sa IB Vestmanejom donese overu plasmana crveno-belima u treće kolo kvalifikacija za LE, Mihajlović je nesmotrenim startovima zaradio isključenje i tako ostavio igrače na cedilu.

"Nisam razmišljao kod prvog starta. Imao sam preveliku želju, jedva sam čekao da istrčim na teren. Oštro sam ušao u start, potpuno bespotrebno, kada situacija uopšte to nije nalagala. Ipak, kod drugog starta sam išao samo na loptu, nije bilo kontakta telom. Pomoćnik je video da je igrač 'folirao', ali rumunski sudija mi je pokazao crveni" rekapitulira slike sa Vestmaneje Mihajlović.

Uz objašnjenje da mu nije bila namera da ostavi saigrače na cedilu Mihajlović je iskoristio priliku da se izvini svima u klubu ali i navijačima Zvezde.

"Izvinio bih se saigračima i navijačima! Ostavio sam ih na cedilu, nisam smeo to da dozvolim. Utakmica je, generalno, bila veoma loša, naporan put i lošiji teren je dosta uticao na našu igru. Povrh svega, sudija je stao na stranu autsajdera, dosudio je nepostojeći penal, koji je Bajko, srećom, odbranio" zaključuje napadač crveno-belih.

Mihajlović će zbog crvenog kartona koji je dobio na Islandu propustiti predstojeći duel sa Černomorecom u Odesi a ostaje da se vidi kako će se crveno-beli snaći na obalama Crnog mora narednog četvrtka kada se igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LE protiv predstavnika Ukrajine.

Ne propustite