Mihin dan

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 21.05.2012.
09:04
Izvor: Sportske.net

Danas dobijamo selektora, dva dana pre roka, tačnije 48 sati pre nego što će se "Orlovi" okupiti. Mihajlović bi trebalo da bude promovisan nakon sastanka Izvršnog odbora saveza.

Povezane vesti

Kako je Tomislav Karadžić najavio za vikend iz Minhena, otklonjene su i poslednje prepreke, Srbija će danas dobiti selektora.

Sastanak čelnih ljudi saveza, tačnije Izvršnog odbora je samo formalnost, na njoj će Karadžić obrazložiti odluku, ali i upoznati nešto prošireni sastav rukovodstva sa detaljima pregovora, kao i finansijskim uslovima dogovora.

Nakon toga bi u Staroj Pazovi trebalo da bude promovisan Siniša Mihajlović.

Bukvalno je poslednji čas, "Orlovi" će se okupiti u Beogradu, nema vremena za upoznavanje sa selektorom jer sledi put u Sent Galen gde ćemo za vikend igrati protiv Španije.

Naravno, pozivi igračima su upućeni ranije, što govori da se Mihajlović praktično uporedo sa pregovorima bavio timom, pa sa te strane nema nikakvih problema.

Sudari sa Špancima, Francuzima i Šveđanima poslužiće kao provera za veliki broj igrača, ali i kao prvi korak ka neizbežnom podmlađivanju tima za naredne kvalifikacije za SP 2014.

Mihajlović je već najavio promenu kursa, u savezu očekuju da svoj autoritet iskoristi na najbolji način ali i da pokaže da je imun na uplive sa strane, kada je u pitanju spisak reprezentativaca, što je, ma koliko Srbija o tome ćutala bila praksa u nekom ranijem periodu.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.