Milan se vratio Ljaji!

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.07.2013.
10:05
Izvor: Sportske.net

Zapelo oko klauzule u pregovorima Falji Ramadanija i Fiorentine, sa druge strane Milan ne odustaje, želi našeg fudbalera odmah, posle komplikacija sa Hondom! Još tri kluba zainteresovana za nekadašnjeg igrača Partizana.

Povezane vesti

Ljajić je prihvatio ponuđeno od strane Fiorentine, ali nema dogovora zbog klauzule o otkupu ugovora.

Klub ne odustaje od sume od 15 miliona koliko bi koštala sloboda našeg igrača, dok Ramadani smatra da je 10 miliona realna cena.

Jasno, ako Ljajić bude nastavio u stilu iz prošle sezone, 10 miliona će platiti svaki ozbiljan klub za tako talentovanog fudbalera, i Toskanci to znaju.

"Nećemo dozvoliti da se ponovi slučaj Montolivo", kaže "Ljubičasti", dok Ljaja u Moeni u Dolomitama blista na početku priprema za novu sezonu.

Drugim rečima, ako uskoro ne bude dogovora, nekadašnji igrač Partizana će biti prodat.

Milan i dalje želi Ljajić, njihov posao sa Hondom je zapao u ćorsokak jer Rusi Japanca ne žele da puste pre zime, a "Rosonerima" je potreban odmah. Ljajić bi bio rešenje za sumu od oko 8 miliona evra.

Ipak, Milan ima konkurenciju, ukoliko Fiorentina stavi Ljajića na transfer listu u akciju će stupiti madridski Atletiko, Lion i Totenhem koji je ozbiljno zainteresovan za ovog igrača.

Ništa nije gotovo, a biće zanimljivo ako Fiorentina popusti, klauzula bude oko 10 miliona i onda se javi neki klub koji će to platiti i odvesti Ljajića već ovog leta.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.