Milanović sa tribina vodi Radnički!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.03.2014.
21:36
Izvor: Sportske.net

U predvečerje utakmica 20. kola Jelen Superlige oglasio se predsednik trenerske organizacije Miroljub Ostojić koji je poručio Milanu Milanoviću da mu neće biti dozvoljeno da sa klupe prati meč Radničkog iz Niša i OFK Beograda.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Zbog činjenice da je u dosadašnjem toku sezone već vodio dve ekipe u Jelen Superligi, treneru Radničkog iz Niša neće biti dozvoljeno da obavlja ulogu šefa struke superligaša iz Niša do kraja sezone.

U Nišu su se nadali da će Milanu Milanoviću biti dozvoljeno da sa klupe posmatra meč i daje sugestije Saši Mrkiću kojem je povereno zvanje trenera zbog pomenutih problema, ali je predsednik trenerske organizacije večeras "spustio rampu" Milanoviću.

"Milanović nema prava da sedi na klupi ni kao pomoćnik, a ni kao predstavnik kluba. U propisima jasno stoji da trener nikako ne može da bude predstavnik kluba i ukoliko se Radnički bude oglušio o to, delegat meča će reagovati" rekao je Miloljub Ostojić za "Novosti".

To znači da će Milan Milanović sa tribina morati da posmatra duele kluba sa kojim je potpisao ugovor na godinu i po dana a ostaje da se vidi kako će ova odluka uticati na ekipu.

Radnički u subotu od 17 časova dočekuje OFK Beograd na "Čairu" u okviru 20. kola JSL.

Ne propustite