Milanović strepi od "svojih" napadača

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.03.2014.
19:19
Izvor: Sportske.net

Novopečeni trener Radničkog iz Niša Milan Milanović izjavio je da će njegov dosadašnji tim u Nišu igrati na kartu mladih napadača kojih se treba čuvati.

Povezane vesti

Predstojeći duel Radničkog iz Niša i OFK Beograda biće specifičan po tome što će obe ekipe promovisati nove trenere na "Čairu" ali i zbog činjenice da je Milan Milanović pravo sa Karaburme došao na klupu "Reala sa Nišave".

Doskorašnji trener OFK Beograda u subotu će pokušati da nadmurdi Zlatka Krmpotića koji je preuzeo ekipu koju je Milanović zimus selektirao.

"Nisam se upoznao do detalja sa ekipom. Treba mi malo više vremena da ih upoznam. Ne bih se zaletao da pravim radikalne promene, to će doći vremenom. Očekujem da odigramo kako treba. Dobro stojimo na tabeli, imamo dobar bodovni saldo. Očekujem da se nastavi u tom tempu i da se ostvari pobeda na domaćem terenu" izjavio je Milan Milanović pred subotnji duel.

A kada je analiza protivnika u pitanju, od Milanovića nema pozvanijeg čoveka u Radničkom koji bi mogao bolje da postavi meč protiv OFK Beograda.

"Poznajem ekipu OFK-a. Imaju dobre napadače, brze, mlade, perspektivne. Očekujem najveću opasnost od brzih napadača" kratko je konstatovao dojučerašnji trener OFK Beograda.

Milan Milanović u subotu će se naći na klupi Radničkog ali će ulogu trenera obavljati direktor omladinske škole Saša Mrkić zbog činjenice da je Milanović u tekućoj sezoni vodio dve ekipe u JSL pa mu pravilnik ne dozvoljava da vodi ekipu iz Niša.

Utakmica na stadionu "Čair" igra se u subotu sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.