Milica Dabović: ''Biće i suza i znoja...''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.08.2012.
19:49
Izvor: Beta

Jedna od najboljih košarkašica Partizana svesna je težine rada koji njenu ekipu očekuje tokom priprema za novu sezonu, ali je uverena da će crno-bele tokom sezone uspeti da ostvare sve ciljeve.

Povezane vesti

Košarkašica Partizana Milica Dabović rekla je danas na okupljanju pred novu sezonu da će njena ekipa uz težak rad sa trenerom Marinom Maljković moći da ostvari svaki cilj koji bude zacrtala.

"Sa Marinom nema zezanja, moraćemo maksimalno da se angažujemo. Biće suza i teškog rada, teška će biti takmičenja i moraćemo nenormalno da radimo. Imaćemo dobar tim, biće šest-sedam reprezentativki Srbije i koji god da nam bude cilj u novoj sezoni mi ćemo uspeti da ga ostvarimo", rekla je Milica Dabović novinarima u novobeogradskoj Hali sportova, gde su košarkašice Partizana održale prvi trening u novoj sezoni.

Košarkašica crno-belih Tamara Radočaj kazala je da njen tim dodatno pojačan želi da nastavi gde je stao prošle sezone kada je osvojio Jadransku ligu i prvenstvo Srbije.

"Osnovni sastav ovog tima čine reprezentativke Srbije i samim tim očekivanja su najviša. želimo titulu u Jadranskoj ligi i nacionalnom prvenstvu i što bolje da predstavimo našu zemlju u Evrokupu. Nastavljamo šta smo započeli, kada smo se sa reprezentacijom kvalifikovale za Evropsko prvenstvo", kazala je Tamara Radočaj.

Nova košarkašica crno-belih Marina Mandić, koja je ovog leta došla iz vršačkog Hemofarma, rekla je da je njen novi klub na putu da stvori sjajan tim.

"Emocije su velike, presudile su da dodjem ovde. Posle 12 sezona igranja van Beograda konačno sam kod kuće. Na putu smo da stvorimo sjajan tim, uslovi su vrhunski, a ciljevi visoki. Velika je i želja za napredovanjem i usavršavanjem", rekla je Marina Mandić.

Košarkašice Partizana će u novoj sezoni, pored Jadranske lige, domaćeg prvenstva i kupa, učestvovati i u Evrokupu, gde se nalaze u grupi sa ruskim Dinamom iz Moskve, češkim Pragom i francuskim Basket Landesom.

One će predstojeću sezonu početi 26. septembra, kada će u prvom kolu Jadranske lige gostovati Zagrebu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.