Milijaš: "Ponosan što sam u 'klubu 50'"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.10.2013.
22:04
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš obreo se među retkim igračima koji su uspeli da postignu 50 golova u crveno-belom dresu a nakon pobede nad Novim Pazarom rekao je kako je srećan i ponosan.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije pregazio je Novi Pazar u devetom kolu Jelen Superlige, a seriju od pet golova započeo je Nenad Milijaš u 8. minutu igre.

Kapiten Crvene zvezde savladao je Nemanju Supića lucidnim potezom iz slobodnog udarca a gol koji je postigao na startu utakmice bio mu je pedeseti u dresu kluba sa "Marakane".

"Osećam se srećno i ponosno, jer ne postiže mnogo igrača 50 golova u Zvezdi. Nisam znao do poluvremena da sam ušao u 'klub 50', i nemam šta puno da dodam. Najbitnije je da Crvena zvezda pobeđuje, trudiću se da i ubudućem budem strelac, ali ističem da je rezultat ekipe važniji od pojedinačnog učinka" rekao je posle svega Nenad Milijaš.

Zvezda je i pre odlaska na pauzu u šampionatu ispratila Spartak sa "Marakane" "petardom" ali je potom poražena na Banovom Brdu a Milijaš se nada da se takav scenario neće ponoviti.

"U sledećem kolu očekuje nas teško gostovanje u Nišu, jer je poznato da na terenima protivnika do sada nismo igrali kako očekujemo. Nadam se da će se to promeniti i da ćemo se iz Niša vratiti sa tri boda" objasnio je Milijaš.

Crvena zvezda nalazi se na trećoj poziciji na tabeli sa dva boda više od svog narednog rivala, ekipe Radničkog iz Niša.

Ne propustite