Milinković: "Energično do pobede"

Autor: Beta Beta
petak 01.03.2013.
15:27
Izvor: Beta

Trener fudbalera OFK Beograda Zoran Milinković rekao je danas da njegova ekipa ima jasne ambicije i da će uz mnogo energije pokušati da ispuni cilj i pobedi Jagodinu u 17. kolu Super lige Srbije.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Milinković je izjavio da dosta očekuje od predstojeće utakmice protiv Jagodine.

"Imamo jasne ambicije, pogotovo što igramo pred našim navijačima i na našem stadionu. Potrebno je da uložimo dosta energije i snage i da izgaramo na terenu davajući svoj maksimum kako bismo ispunili zacrtani cilj", rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

Milinković je kazao da njegov tim neće zavarati poraz Jagodine u prvoj utakmici nastavka prvenstva od Hajduka prošle nedelje.

"Znali smo da je prvo kolo specifično i da dolazi do iznenađenja. Neće nas zavarati ni loš start Jagodinaca. Radi se o iskusnoj ekipi, timu koji je u vrhu našeg fudbala, koji zna da igra na rezultat i očekujem da ćemo imati tešku utakmicu. To je skup pojedinaca koji ima prekaljene igrače i pre svega igrače koji imaju dosta utakmica u našoj ligi", kazao je trener "Romantičara".

OFK će protiv Jagodine igrati bez fudbalera iz Ekvadora Augusta Batiohe, koji će morati da pauzira zbog povrede.

"Kadrovska situacija je pomućena obnovom povredom Augusta Batiohe, koji će morati da pauzira. Miloš Mijić je rovit, ali je u kombinaciji. Svi ostali su spremni da dobro odigraju i da daju sve od sebe u cilju što boljeg rezultata", rekao je Milinković.

Utakmica između OFK-a i Jagodine igraće se sutra od 14.00 na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Ne propustite