Milinković nezadovljan minimalcem

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.05.2013.
21:59
Izvor: Beta

Trener fudbalera OFK Beograda izrazio je žaljenje zbog toga što njegova ekipa nije ostvarila ubedljiviju pobedu u duelu sa Radničkim iz Kragujevca jer veruje da su "Romantičari" nadigrali goste u svakom segmentu igre.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera OFK Beograda Zoran Milinković rekao je da je šteta što njegovi fudbaleri nisu većim rezultatom pobedili Radnički 1923, jer je drugo poluvreme u potpunosti pripalo njima.

"Prvi deo je pripao Radničkom, bolje su kontrolisali igru, ali smo i pored toga uspeli da povedemo lepim golom Petra Grbića. Drugi deo je u potpunosti pripao nama i šteta što nismo povećali prednost. Moji igrači su odlično odradili posao", rekao je Milinković posle pobede sa 1:0 u 26. kolu Superlige.

Pomoćni trener Radničkog Vladimir Pantelić rekao je da njegova ekipa nije mogla bolje.

"I pored toga što nam nisu igrala tri standardna igrača, prvi deo smo odigrali najbolje do sada. Nesrećno smo primili gol i dali svoj maksimum da napravimo bolji rezultat, ali to nije bilo dovoljno protiv ovakvog OFK Beograda", rekao je Pantelić, koji se posle utakmice na Karaburmi pojavio pred novinarima pošto je prvi trener Dragoljub Bekvalac imao temperaturu.

Ne propustite