Milivojević: "Tri boda preča od drugarstva!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.03.2013.
15:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Bivši fudbaler Rada, a sada član Crvene zvezde, priznaje da i dalje druguje sa bivšim saigračima ali da na terenu neće biti emocija kada se dva tima u nedelju sastanu u okviru 17. kola Jelen Superlige.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Duel Rada i Crvene zvezde nosi epitet derbija 17. kola Jelen Superlige ali će se na terenu naći fudbaleri koji se međusobno odlično poznaju i koji u privatnom životu gaje sjajne prijateljske odnose.

Činjenica da na obe strane ima igrača koji su nekada bili članovi suprtonog tabora neće negativno uticati na odnos na terenu kako tvrdi Luka Milivojević. Bivši fudbaler Rada smatra da će drugarstva biti stavljena po strani kako bi se na terenu povela bitka za bodove.

"Igramo protiv jedne dobre ekipe, mog bivšeg kluba u kojem sam proveo tri lepe godine. Naš cilj je da ostvarimo nova tri boda, i nastavimo pobednički niz. Tu je dosta igrača koje poznajem, van terena se i družimo privatno i ostali smo u dobrim odnosima. Međutim, sutra je utakmice, tako da 'udaramo' jedan na drugog, nijednog trenutka neću misliti na takve stvari već samo na tri boda. Posle utakmice, ponovo smo drugovi" kazao je Milivojević.

Vezni fudbaler Crvene zvezde nije igrao u prvoj ovogodišnjoj takmičarskoj utakmici što je izazvalo negodovanje kod njega ali ga je Aleksandar Janković umirio istakavši da nije bio na terenu iz taktičkih razloga.

Ostaje da se vidi hoće li Milivojević sutra na "Vračaru" dobiti priliku da zaigra i da u tom slučaju "udari" na svoje drugare i bivše saigrače iz Rada.

Utakmica je na programu od 14 časova.  

Ne propustite