Milojević: ''Večeras uživamo, pa se spremamo za OFK''

Autor: Beta Beta
nedelja 18.08.2013.
23:57
Izvor: Beta

Posle novog trijumfa njegove ekipe i izbijanja na čelo tabele, trener Čukaričkog svakako zadovoljan učinkom ''Brđana'' na početku sezone.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vlada Milojević rekao je večeras da je njegova ekipa zasluženo slavila protiv Slobode i dodao da bi već sutra trebalo da se okrenu novom rivalu.

"Pre početka smo znali da će svaka utakmica biti teška, tako je i ova bila teška. Znali smo kako će Sloboda da igra i nismo hteli da se povučemo posle datog gola, ali primorali su nas svojom igrom da igramo defanzivnije. Još večeras možemo da uživamo u pobedi, a od sutra moramo da se okrenemo OFK Beogradu i da naporno radimo", rekao je Milojević.

Na stadionu Čukaričkog na Banovom Brdu prvi put je odigrana utakmica u noćnom terminu, kojoj je prisustvovalo oko 4.000 gledalaca, a Milojević je rekao da je njegova ekipa osetila "veliku podršku svojih navijača".

"Jedno lepo iskustvo za sve nas na našem stadionu. Hvala ljudima na podršci. Banovo brdo je zaslužilo ovako sjajan ambijent", kazao je Milojević.


Ne propustite