Milovanović: "Ne bežimo od uloge favorita"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.11.2013.
21:05
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener Napretka iz Kruševca Nenad Milovanović kazao je da će njegovi igrači morati da opravdaju ulogu favorita u duelu sa poslednjeplasiranom ekipom JSL.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Imajući u vidu da se u subotu igra 145. "večiti" derbi, ostali mečevi 11. kola Jelen Superlige ne izgledaju tako atraktivno ali to timovima koji se, kao i Partizan i Zvezda, bore za bodove ne znači ništa.

Napredak baš posle remija sa Partizanom u prvenstvu i poraza u osmini finala Kupa Srbije dočekuje poslednjeplasirani Rad.

Klub sa Banjice ostao je bez trenera posle 10. kola a u petak je kompletan Upravni odbor "Građevinara" podneo ostavku. U takvoj postavci stvari Kruševljani su apsolutni favoriti a Nenad Milovanović ne beži od bremena koje se njegovom timu nameće.

"Protiv Rada moramo biti agresivni, moramo igrati kao protiv Partizana, moramo osujetiti njihove kontre, gde je najopasniji igrač mladi reprezentativac Đurđević. Ekipa Rada je mlada, brza, perspektivna, koja nema šta da izgubi u Kruševcu" rekao je Milovanović i dodao,

"Promena trenera obično donosi i vetar u leđa igračima, ja se nadam da ovde tako neće biti. Ne bežimo od uloge favorita, čeka nas ozbiljna utakmica. Nadam se najboljem i nadam se da ćemo obradovati naše navijače" dodao je trener Napretka.

Milovanović neće moći da računa na Janičića dok su svi ostali igrači spremni, računajući i Bojića koji se vraća u tim.

Duel 11. kola JSL između Napretka i Rada igra se u subotu od 13 časova i 30 minuta na stadionu "Mladost".

Ne propustite