Milovanović vraćen na klupu Napretka

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.09.2013.
23:45
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Uprava fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca ekspresno je reagovala i imenovala Nenada Milovanovića za novog-starog trenera, nakon što je Milan Lešnjak otpušten posle poraza u Subotici.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Napredak iz Kruševca u nastavku sezone vodiće novi-stari trener Nenad Milovanović.

Milovanović se sa "Čarapanima" rastao pred početak nove sezone, iako je klub uveo u Superligu uz impresivne rezultate.

Kako je posle poraza od Spartaka u Subotici Milan Lešnjak platio ceh, Uprava FK Napredak rešila je da ponovo ukaže poverenje Milovanoviću.

"S jedne strane je prednost jer poznajem 90% ekipe. Znam njihove mane, vrline i karaktere. Čeka me upoznavanje sa novim igračima. JSL nije šala, i biće teže nego prošle godine. Nema vremena za široke priče jer nas čekaju dve utakmice u ovoj nedelji. Nakon toga ću u novom trenažnom mikrociklusu bolje upoznati igrače koji su za mene, kao trenera, novi. Ambicije su, kao i uvek visoke. Mislim da ekipa zajedno sa mnom može da odgovori zacrtanim ciljevima Uprave" rekao je Milovanović po povratku u klub.

Zvanična promocija Nenada Milovanovića biće obavljena u utorak od 14 časova a kako je strateg Napretka dobro poznat javnosti u Kruševcu predstavljanje medijima biće stvar formalnosti.

Ne propustite