Mitrović kaznio Jagodince!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.08.2012.
20:58
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj utakmici trećeg kola Superlige Partizan u Humskoj savladao Jagodinu rezultatom 1:0, a jedini gol delo je mladog Mitrovića. Gosti u prvom poluvremenu pružili odličan otpor, propustili nekoliko prilika, Partizan bolji u nastavku, ali nije uspeo

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Inicijativa Partizana na početku meča, gosti se organizovano brane i vrebaju priliku za kontranapad.

Prva veća opasnost pred golom Jagodine viđena je u sedmom minutu. Posle prekršaja nad Lovreom iskosa sa leve strane, Ninković je ubacio loptu pred gol gostiju, ali niko nije uspeo da je prosledi u mrežu.

Dva minuta kasnije odlična prilika za goste! Probio je Projić po levoj strani, usledio je centaršut ka usamljenom  Mudrinskom, ovaj oštro šutira po zemlji, ali Stojković brani.

U 15. minutu još jedna opasna kontra gostiju, Mudrinski je imao otvoren put ka golu, ali ipak je bio za trenutak sporiji od odbrane Partizana.

Kao i u Norveškoj, crno-beli pokazuju slabosti i kod prekida. U 20. minutu nova prilika za Jagodinu posle kornera, ali lopta na kraju odlazi pored desne stative. Šutirao je Tomić.

Sledi period nešto bolje igre Partizana, ali veće opasnosti po gol Bondžulića nema ni posle pola sata...

Ali onda sjajna šansa za Jagodinu, Stojković uz pomoć stative nekako sprečava vođstvo gostiju! Ponovo je u prilici bio Mudrinski

Jagodina definitivo mnogo opasniji rival, Partizan jalovo napada, ali u 40. minutu konačno se mreža zatresla - 1:0 za crno-bele.

Ninković je sa desne strane odlično pronašao Mitrovića, koji na najbolji način koristi ukazanu priliku, Bondžulić je nemoćan, Partizan kažnjava promašaje gostiju.

Prvu priliku u nastavku imao je Lazar Marković u 50. minutu, posle asistencije Ninkovića, ali lopta pogađa spoljni deo mreže...

Devet minuta kasnije Ilić odlično upošljava Lazevskog, koji je, međutim, bio neoprezan i Tomić mu je u odsudnom trenutku izbio loptu.

Partizan pojačava pritisak, ređaju se pokušaji Ilića, Saše Markovića... U 64. minutu posle odličnog centaršuta Aksentijevića, Projić je u poslednjem trenutku izbio loptu u korner isprerd Mitrovića.

Deset minuta kasnije sjajna prilika za Nemanju Tomića, koji je zamenio Ninkovića u drugom poluvremenu. Odlično je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je stativa spasila Jagodince. Lopta se zatim odbila do Ilića, ali je on bio u ofsajdu.

U 78. minutu nova šansa za Tomića, koji je za trenutak zakasnio posle centaršuta sa leve strane.

Stefan Šćepović je ušao zatim umesto Lazara Markovića i odmah zatresao mrežu, ali posle prekršaja u napadu...

Partizan: Stojković, Aksentijević, Miljković, Lazevski, Ivanov, Lovre (Kamara od 57.), S. Marković, S. Ilić, Ninković (Tomić od 57.), L.Marković (S. Šćepović od 78.), Mitrović.

Jagodina: Bondžulić, Đukić, Projić, Tomić, Živanović, Gogić, Stojkov, Kostić (S. Stojanović od 72.), Mudrinski (Đenić od 70.), Đurić (Milenković os 78.), M. Stojanović.    

Ne propustite