Mitrović: "U Kuli bez respekta i nervoze"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.03.2013.
12:00
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana priznaje da su mu pozivi u seniorsku i mladu reprezentaciju Srbije doneli motiv više da se dokazuje na superligaškim terenima a da je svoje ponašanje promenio i da će duel sa Hajdukom biti prilika da nastavi da dokazuje da je nervoza na

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je pauzu u šampionatu proveo radnije nego mnogi njegovi klupski saigrači jer je morao da se odazove pozivima Siniše Mihajlovića i Radovana Ćurčića.

Iako nije dobio šansu da bude među "A" reprezentativcima u Zagrebu, selektor Mihajlović je pohvalio Mitrovića i zatražio od njega da nastavi da radi u istom ritmu.

"Razgovarao sam sa selektorom Mihajlovićem tada i objasnio mi je da ću biti pozvan u slučaju da Šćepović ne bude mogao da igra. To je to, rekao mi je da nastavim dalje da treniram pa ćemo videti. Normalno je da bih voleo da igram za A reprezentaciju, ali idem korak po korak, biće vremena i za tu priču. Zasada sam okrenut Partizanu i mladoj reprezentaciji" kazao je Mitrović za "Sport".

A u mladoj reprezentaciji je protiv Bugara baš proradio. Postigao je oba pogotka za "Orliće" pa ne čudi što je selektor bio oduševljen njegovim učinkom.

"Sigurno je da mi mnogo znači dobar start i dva gola u mladoj reprezentaciji, ali podjednako prijaju i pohvale od selektora na račun mog ponašanja. Mislim da sam poradio i na tom segmentu, mirniji sam i koncentrisan na igru u potpunosti. Nema više nervoze" ističe napadač Partizana.

Kako su reprezentativne obaveze završene, Mitrović se okreće klubu koji juriša ka šestoj uzastopnoj tituli. Naredni meč Partizan igra u Kuli protiv Hajduka.

"Golovi protiv Bugara mi mnogo znače zbog samopouzdanja, ali to je prošlost. Sada se okrećem prvenstvenoj utakmici protiv Hajduka. Pokazali smo i u prve četiri utakmice da uvek ulazimo sa istim motivom, bez respekta prema protivniku. Verujem da pauza nije ostavila traga na našu formu i da ćemo, posle četiri pobede na startu proleća, u Kuli zabeležiti i petu" rekao je Mitrović.

Hajduk i Partizan sastaju se u nedelju u Kuli u utakmici 20. kola JSL koja počinje u 15 časova.

Ne propustite