Mitrović: ''Vreme je i za gol nogom''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.08.2012.
22:51
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Mladi napadač Partizana mogao bi da bude otkrovenje sezone, obzirom na sjajan početak, odnosno na način kako za sada koristi minutažu koju dobija od trenera Vermezovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naravno, Aleksandar Mitrović je i sam zadovoljan činjenicom da je u razmaku od samo nekoliko dana najpre poraz crno-belih u Norveškoj učinio podnošljivim, da bi zatim doneo tri boda Partizanu u duelu sa Jagodinom.

Pohvale prijaju, ali talentovani napadač i dalje ''čvrsto stoji na zemlji''.

''Tek sam počeo da igram za prvi tim i ne želim da me već sada predstavljaju kao nekakvu zvezdu. Očekuje me još mnogo iskušenja, a treba nastaviti sa dobrim partijama. Važno je, ipak, da sam dobro krenuo'', izjavio je korpulentni fudbaler.

Snažni napadač je i protiv Tromsa i protiv Jagodine golove postizao glavom, ali bez obzira na zadovoljstvo zbog toga, Mitrović želi da u narednim mečevima pokaže nešto raznovrsniji repertoar.

''Kao napadač treba da budem spreman da postižem golove iz različitih situacija, pa uporno radim na tome. Zadnja dva gola dao sam glavom, ali moram da budem spreman da to učinim i nogom'', objašnjava Mitrović.

Mladi fudbaler takođe ističe i sjajan odnos sa trenerom Vermezovićem.

''Trener stalno razgovara sa nama mlađima, ukazuje nam na greške, što je za nas velika čast. Uostalom, šef je i poznat po radu sa juniorima'', zaključio je Mitrović.


Ne propustite