Mladenoviću propao transfer u Midlsbro!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.02.2014.
21:05
Izvor: Sportske.net

Bivši bek Crvene zvezde Filip Mladenović i dalje ne uspeva da pronađe novi angažman, iako je slobodan u izboru nove sredine, posle dobijenog raskida ugovora sa crveno-belima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, Filip Mladenović je u većem delu jesenje sezone bio ''na ledu'' u Crvenoj zvezdi, nezadovoljan kako statusom u ekipi kod trenera Slaviše Stojanovića, ali znatno više neizmirenim obavezama od strane kluba prema njemu.

Onda se, pomalo neočekivano, pojavio u ekipi na ''večitom derbiju'' protiv Partizana, ali je i pored toga ubrzo usledio i definitivan rastanak sa crveno-belima.

Tokom zime pominjao se njegov transfer u francuski Evijan, koji se još letos interesovao za njega, ali od svega toga nije bilo ništa, a prema informacijama sa Ostrva, propalo je i par pokušaja da pronađe angažman u Engleskoj.

Naime, današnji ''Dejli Mejl'' piše da je Mladenović bio u pregovorima sa članom Čempionšipa, Midlsbroom, ali da su ti pregovori u sredu neuspešno okončani. Mladenovićevi kvaliteti su bili po ukusu Aitora Karanke, ali se dve strane nisu dogovorile oko uslova.

Navodno je za njega interesovanje pokazivao i Reding, ali isti izvor navodi da je sada Mladenović otputovao u Poljsku, odakle mu je stigla ponuda od Legije iz Gdanjska, koja mu nudi bolje uslove, pa je za očekivati da 22-godišnji defanzivac ipak uskoro nađe novi klub.




Ne propustite