MMA grubijani dobili brutalne batine

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.07.2013.
22:17
Izvor: Sportske.net

Dvojica MMA boraca iz Brazila dobila su strašne batine na jednoj benzinskoj stanici u toj zemlji kada je na njih nasrnula grupa mladića koja je želela da se obračuna sa sportistima koji su napali jednu od devojaka iz njihove pratnje.

Povezane vesti

Ukoliko ste nekada došli u situaciju da vam neki od lokalnih "dizača tegova" nasrne na devojku a da niste bili sigurni treba li ga napasti, ovaj snimak daće vam recept koji treba da primenite u tom slučaju.

Dvojica profesionalnih MMA boraca Kaue Mena i Migel Falkao dobili su stravične batine zbog toga što su na benzinskoj pumpi fizički nasrnuli na jednu od devojaka koja je čekala da plati račun.

Kamera je zabeležila momenat kada je Falkao prišao sa leđa devojci i dobacio joj nešto na šta se ova drznula i zbog toga dobila udarac u glavu.

Istog momenta momci koji su bili u njenoj pratnji uleteli su u prostoriju i počeli tuču sa dvojicom profesionalnih MMA boraca.

Tuča se prenela i ispred objekta a razjareni momci koristili su daske kojima su mlatili nokautirane borce do granice brutalnog.

Kaue Mena je morao pod nož zbog povreda zadovijenih u toj tuči i sasvim je moguće da neće ponovo moći u oktagon dok je inicijator incidenta brzo pušten na kućno lečenje.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.