Moreira najavljuje bolje dane...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.06.2012.
22:01
Izvor: Sportske.net

Na kraju minulog šampionata izgledalo je da su male šanse da Almami Moreira ostane u Vojvodini i naredne sezone. Ipak, posle starta aktuelnih priprema i onoga što iskusni vezista pokazuje na treninzima, možda bi baš u sledećoj sezoni mogao da se pokaže ka

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine punom parom se pripremaju za iskušenja u narednoj sezoni, a obzirom na imena potencijalnih rivala na startu takmičenja u Ligi Evrope, jasno je da će već narednog meseca ekipa Zlatomira Zagorčića morati da dostigne visok nivo forme.

Ipak, određenih razloga za optimizam ima u ovom trenutku. Jedan od njih je svakako i nagoveštaj da bi Almami Moreira u narednoj sezoni konačno mogao da počne da pokazuje ono zbog čega je i doveden u novosadski klub prošle zime.

Prolećni deo sezone bio je za zaborav, posebno kad su u pitanju njegove partije, ali ono što za sada pokazuje na pripremama daje nadu stručnom štabu da bi mogao da značajno doprinese ostvarivanju ambicija ''Lala'' u novoj sezoni.

"Ovo će biti moja sezona!", obećava Moreira.

Moreira je nastupio i u prvom kontrolnom meču pre par dana protiv ekipe Omladinca i iako to rezultat ne pokazuje, svojim igrom i kretanjem na terenu ostavio je sasvim solidan utisak.

Optimističkim nagoveštajima iz redova Vojvodine dodajmo i informaciju da su se pripremama danas priključili i Nemanja Bilbija i Miroslav Stevanović, koji su imali obaveze u reprezentativnim selekcijama BiH, a pored njih trener Zagorčić konačno može da računa i na Abubakara Oumarua.










Ne propustite