''Mrva'' interesantan Partizanu!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.07.2013.
22:59
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Tek što su se stišale spekulacije o navodnom prelasku Stefana Babovića u Crvenu zvezdu, izgleda da su na pomolu nove, sa Milanom Jovanovićem ''u glavnoj ulozi''.

crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, s obzirom da će Ivan Ivanov gotovo sigurno napustiti Partizan ovog leta, čelnici šampiona Srbije moraju što pre da angažuju novog štopera.

I -  već u sredu uveče, ''Mondo'' je došao do izvesnih saznanja da bi rešenje mogao da bude - Milan ''Mrva'' Jovanović, bivši defanzivac Crvene zvezde!

Kao što je poznato, 29-godišnji fudbaler koji je nastupao i za reprezentaciju Crne Gore, prošle zime se rastao sa Zvezdom posle više disciplinskih prestupa, uglavnom izazvanih upotrebom alkohola.

Od tada je bez kluba, a nekoliko pokušaja inostranih angažmana za sada nije donelo rezultat.

Zbog svega toga i mogućnost ovog transfera u redove šampiona Srbije na prvi pogled ne izgleda realno, ali s obzirom na ''cajtnot'' u koji su upali u Humskoj kad je rešavanje problema štopera u pitanju, kao i nesporno Jovanovićevo iskustvo, možda bi mogli da budu dovoljni razlozi da u Partizanu razmišljaju u ovom pravcu.

Ipak, po povratku ekipe iz Jermenije, jasno je da će prva tema biti rešavanje statusa Ivana Ivanova, a za sada se naziru dve opcije - transfer u Bazel, ili najavljeno kažnjavanje bugarskog internacionalca zbog odbijanja da nastupi protiv Širaka.
Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.