Mudrinskom nedostaje Pantić

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.06.2013.
21:39
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski priznao je da mu odlazak Aleksandra Pantića teško pada jer je sa desnim bekom imao sjajan odnos i provodio najviše slobodnog vremena.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od fudbalera koji ne potpada pod stereotipe, koji obično prate one što "teraju loptu", svakako je i Ognjen Mudrinski.

Za razliku od velikog broja svojih kolega, Mudrinski ne uživa u "terevenkama" po splavovima a devojke ne osvaja time što igra za Zvezdu.


"Kruže razne priče o sportistima, kako vodimo lagodan život, lakše uspevamo da osvojimo devojke, ali ja lično ne pridajem značaj tome što sam fudbaler. Čak i često prećutim čime se bavim, jer bih voleo da me svi upoznaju najpre kao Ognjena, a potom kao nekog ko igra u Zvezdi. Bolje mi je kad devojka ne zna ništa o fudbalu. Ali, mora da navija za Zvezdu" kazao je Mudrinski za "Novosti".

Ono što Ognjenu posebno prija je odlazak u rodni Srbobran na druženje sa porodicom i pravim prijateljima, a kada je u Beogradu, voli da ode na "klopu" i tako ubije vreme.

Jedino što mu u ovom trenutku nedostaje je Aleksandar Pantić sa kojim je sjajno drugovao do trenutka kada je desni bek odlučio da napusti "Marakanu".

"Lepo je kad imam priliku da odem u Srbobran, isključim se iz svega i provodem vreme sa porodicom i društvom. Iskreno, najviše mi prija da popijem kafu i pojedem nešto sa drugarima, sve ostalo me ne privlači toliko. Sa Pantićem sam provodio dosta vremena, pa mi je krivo što je otišao iz Zvezde" iskren je Mudrinski.

Podsećamo, Aleksandar Pantić napustio je Crvenu zvezdu kao slobodan igrač nakon što je od Arbitražnog suda FSS dobio pravo na raskid saradnje sa crveno-belima zbog dugovanja koje je klub imao prema njemu.

Ne propustite