Murinjo: "Bilo je 'luđih' od Ibre i Balotelija"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.01.2013.
22:23
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni portugalski trener Žoze Murinjo otvorio je dušu na svoj pedeseti rođendan i rekao da nije bilo teško izaći na kraj sa Balotelijem, Ibrahimovićem i Materacijem već da su problemi nastajali sa igračima koji se ne eksponiraju u javnosti.

Povezane vesti

Tokom svoje bogate trenerske karijere slavljenik Žoze Murinjo imao je prilike da trenira različite tipove igrača a novinare je oduvek zanimalo kako je izalazio na kraj sa ličnostima kakve su Mario Baloteli, Zlatan Ibrahimović i Marko Materaci.

Interesantno je da "Posebni" nikada nije imao problema sa takvim tipovima igrača koji su željni pažnje u medijima već sa onima koji su u senci pravili ozbiljne probleme.

"Baloteli, Ibra i Materaci nisu mi pravili ni pola problema na kakve sam nailazio kod onih koji su na izgled dobrice" kazao je Murinjo.

Očito je da strategu kakav je Žoze Murinjo problem nisu pravili igrači koji trenutno izazivaju najviše pompe u medijima svojim ponašanjem što je samo još jedna potvrda da pored poznavanja fudbala "Posebni" sjajno barata sa psihom svojih igrača.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.