Murinjo: "Kol mora da se bori za mesto"

Autor: Pavle Lazarević
ponedeljak 11.11.2013.
15:45
Izvor: Sportske.net

Menadžer “Plavaca“ je u poslednja dva meča ekipe ostavljao Ešlija Kola na klupi, ali kaže da engleski reprezentativac nije izgubio svoje mesto u postavi – samo mora da se bori da bi ga povratio.

Povezane vesti

Prednost u odnosu na Kola u poslednje dve utakmice Čelsija je dobijao Cezar Aspilikueta koji je po prirodi desni bek. Kako je na desnoj strani odbrane Čelsija neprikosnoven Bane Ivanović, Španac retko dobija prilke da igra po toj strani.

On je igrao na levom boku u mečevima sa Šalkeom i sa VBA. Murinjo je veoma zadovojlan rezultatima koje je ta promena donela.

Odlučio sam se za Aspilikuetu protiv Šalkea, i odigrao je fantastično. U nedelju je ponovo bio veoma dobar. izjavio je Murinjo.

Ipak, portugalski stručnjak ističe da je Kol i dalje njegov prvi izbor na mestu levog beka, ali da Englez mora da pokaže da je spreman da se bori i da radi naporno kako bi bio vraćen na “svoje“ mesto.

Mesto levog beka pripada Ešliju Kolu. Sve što on treba da uradi je da pokaže da je spreman da se bori za to mesto. On je profesionalac i veliki borac, i ukoliko bude pokazao te svoje kvalitete, onda nema problema, opet će biti u startnoj postavi. “ izložio je svoje "specijalno" viđenje ovo situacije “Specijalni“.

Videćemo da li će ovo “upozorenje“ dopreti do Kola, koji je i ranije bio kritikovan kao igrač koje se ne trudi previše na treninzima.Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.