Murinjo "ljubomoran" na Van Gala!

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.05.2014.
09:20
Izvor: Sportske.net

Prvi kome je Holanđanin javio da preuzima Junajted bio je njegov nekadašnji pomoćnik. Murinjo uzvratio "ljubomorom"!

Povezane vesti

Sve je naravno proteklo u dobrom duhu, Van Gal se pohvalio Murinju.

"Poslao sam mu poruku, odmah mi je odgovorio da je ljubomoran na klubove koje sam vodio", kaže Holanđanin koji je Murinja od prevodioca promovisao u pomoćnika u Barseloni krajem prošlog veka.

Uz Barsu, Van Gal je vodio još Ajaks, Bajern i AZ Alkmar, i sada, u drugom mandatu reprezentaciju svoje zemlje.

"U pravu je Murinjo, ponosan sam na klubove koje sam predvodio, pogotovo što se nisam ja nudio Bajernu i Junajtedu, oni su me zvali", naglašava Van Gal.

Sa Murinjom je uvek lako nalazio zajednički jezik, pričali su po 10 sati dnevno o fudbalu kada su radili zajedno u Barseloni. Murinjo ipak nije imao milosti u madridskom finalu 2010. kada je Inter savladao Van Galov Bajern.

Pred Holanđaninom je bio izbor, penzija ili Junajted.

"Tačno je, žena je želela da se povučem, ali ne mogu ovo da propustim. Da li ću se videti sa Ser Aleksom? Naravno, pričaćemo, prijatelji smo bili i pre ovoga, uvek smo pili zajedno", smeje se srećni Van Gal koji će imati platu veću od 7 miliona evra po sezoni.

"Cilj? Da se Junajted što pre vrati tamo gde je bio pod Ser Aleksom. Nismo pričali o novcu ni pet minuta, pričali smo o pojačanjima"
, dodao je Holanđanin.

Sastavio je svoju listu na kojoj su Roben, Miler, Fabregas, dao zeleno svetlo da se nastave pregovori sa Šouom, sigurno da će probati da pojača i odbranu, najverovatnije Humelsom iz Dortmunda.

Sve u svemu, stvara se novi Junajted!

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.