Murinjo o šansama Sitija protiv ''nikad lošije'' Barse

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.02.2014.
23:49
Izvor: Sportske.net

Temperamentni Portugalac ponovo ''podigao prašinu'' svojim izjavama. Ovog puta, u svom stilu je najavio predstojeći dvoboj između Mančester Sitija i Barselone u osmini finala Lige šampiona.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Murinjov Čelsi nalazi se na čelu tabele Premijer lige, a jedan od glavnih konkurenata njegovom timu u borbi za titulu, ekipa Mančester Sitija u utorak od 20:45h igra prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Barselone.

Ovaj meč bio je prava prilika da Žoze Murinjo ''potkači'' i svog sadašnjeg, ali i nekadašnjeg velikog rivala, u vreme dok je bio na klupi madridskog Reala.

Naravno, pogađate, Murinjo je tu priliku oberučke prihvatio.

On, naime, smatra da Barselona više nema kvalitet kao ranijih sezona, što bi valjda trebalo da znači da iako ''Građani'' preko Katalonaca izbore plasman u četvrtfinale, to baš i ne bi bio neki impresivan podvig.

''Naravno, gledajući istoriju dva kluba, Barselona je favorit, ali ova Barselona, ove sezone, pokazuje da nije na onom nekadašnjem nivou.

Tačno je da i dalje imaju Mesija, on je poseban, ali u globalu mislim da je ovo najlošija Barselona u poslednjih ko zna koliko godina. Prema tome, Siti ima šanse za prolaz dalje'',
konstatovao je Murinjo.

Podsetimo, tako ''loša'' Barselona vodi mrtvu trku sa Realom i Atletikom za titulu u španskoj Primeri, igraće u finalu Kupa kralja, a ima i priliku da se plasira u samu završnicu Lige šampiona.





Ne propustite