Murinjo poludeo, napao Matića u poluvremenu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.05.2014.
11:19
Izvor: Sportske.net

Portugalac kao da je izgubio kompas, sukob sa fudbalerima u poluvremenu meča sa Noričom. Matića i još nekoliko saigrača optužio da se ne trude!

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Šta se dešava sa Murinjom?

Ostaće i ove sezone bez trofeja, već smo komentarisali da je u pitanju udarac na njegovu sujetu, ali ozbiljnog pritiska od strane vlasnika nema, njegova pozicija je sigurna.

Sukobio se sa igračima u poluvremenu meča protiv Noriča, optuživši ih da su lenji i da se ne trude dovoljno.

Nemanji Matiću je rekao da je imao ozbiljne rezerve na njegovo angažovanje prošle zime, što je neverovatno, s obzirom da ga je hvalio tokom proleća, i da mnogi smatraju da je upravo nemogućnost da Matić igra u LŠ koštala Čelsi ulaska u finale.

Zamerati mu da je lenj i da se ne trudi je van svake pameti, jer je Matić upravo zahvaljujući upornosti postao to što jeste, ako imate u vidu njegov fudbalski put.

Na meti je bilo još nekoliko igrača, napao je i Salaha koga je doveo iz Bazela i poručio mu da ne dolazi na letnje pripreme ako nije spreman da postane ozbiljan fudbaler.

"Dejli mejl" piše da je u svlačionici izvređao još nekolicinu igrača i posle desetak minuta se vratio na teren, sedeo sam na klupi, a da su se igrači pojavili posle nekoliko minuta.

Ešli Kol je meč završio u suzama, izgleda da odlazi, odnosno da je ovo bila njegova poslednja utakmica. Slično čeka Lamparda, čak i Terija jer prema nekim navodima sledi kompletno čišćenje svlačionice.

"Čeka nas dugo leto, da razmislimo, da vidimo gde smo, biće promena", nagovestio je Murinjo, ali nije hteo da potvrdi da klub neće ponuditi ugovor Kolu.

"Imali smo neke utakmice u kojima smo mogli da dotučemo rivala, ali smo propustili šansu"
, ljut je Murinjo.

A njegov bes je očigledno usmeren na igrače...


Ne propustite