Murinjo suzama ne veruje, Kol se oprostio od 'Bridža'

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 05.05.2014.
09:56
Izvor: Sportske.net

Suze su nam rekle sve. Uplakani Ešli Kol nakon remija sa ekipom Noriča indikativno je nagovestio rastanak sa svojim klubom.

Povezane vesti

U sezoni u kojoj ga je u poptunosti zameni Sezar Aspilikueta, iskusni Ešli Kol je doživeo neke teške trenutke čija je kulminacija bila na revanš meču protiv Atletiko Madrida, kada je Kol bio jedan od slabijih na terenu.

Svestan da je pred njim teško leto, i na klupskom i na reprezentativnom planu, Ešli Kol je uplakan napustio teren Stamford Bridža nakon remija sa Noričem.

Indikativno i simbolično, iskusni engeski fudbaler se na taj način i oprostio od Stamford Bridža, na kome ga, po svemu sudeći, nećemo gledati naredne sezone. Nakon osam godina provedenih u Londonu, Ešli Kol će najverovatnije promeniti sredinu, a njegova sudbina umnogome će zavisiti i od Brazila.

Obzirom da je u tekućoj sezoni samo 14 mečeva započeo od prvog minuta, Ešli Kol je u reprezentaciji izgubio mesto od Bejnsa pre svega.

Murinjo, naravno, nije otkrivao karte.

„Sada je vreme da se malo strpimo i sačekamo. Pred nama je dugo leto. Za vas, predstavnike medija druga je priča, za nas i igrače koji će igrati na Mondijalu, sasvim je drugačije. Mi u klubu imamo celo leto da aniliziramo stanje stvari i razmotrimo sve opcije.“, rekao je Murinjo engleskim medijima, a odmah zatim bio i konkretniji kada su u pitanju Ešli Kol, Frenk Lampard i Džon Teri.

„Ponovo, oni sa klubom razgovaraju o budućnosti. Mislim da će biti ovde i naredne godine. Da, mislim da hoće.“, rekao je Murinjo, ali mu engleski novinari nisu poverovali preterano.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.