Muslin dolazi ako Džaja i Stojadinović odu!?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.09.2013.
23:21
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Slavoljub Muslin razmišlja o povratku u Crvenu zvezdu a jedan od uslova koji je, navodno, postavio onima koji su ga pozvali da razgovaraju o realizaciji saradnje, tiče se odlaska Dragana Džajića i Zorana Stojadinovića iz kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Slaviša Stojanović i dalje je trener Crvene zvezde ali je i pticama na grani jasno da je uz njegovo ime stavljen epitet "privremeni", tačnije dok se ne pronađe adekvatna zamena za Slovenca.

Nakon poraza koji su crveno-beli doživeli na Vračaru od Voždovca u prvi plan je izbila priča o povratku Slavoljuba Muslina u klub.

Jutros smo pisali o tome kako je ogroman problem u ostvarivanju tog "transfera" činjenica da je Muslin u zavadi sa Draganom Džajićem i da bi samo pomirenje ili odlazak predsednika sa "Marakane" značio povratak miljenika severa.

Portal "Mondo" došao je tokom dana do saznanja da je sa Muslinom već razgovarano na temu njegovog povratka u Zvezdu i da je nekadašnji trener viceprvaka Srbije otvoren za saradnju.

Ipak, Muslinovi uslovi su više nego ozbiljni i mogli bi da dovedu do "tektonskih potresa" u Ljutice Bogdana. Izvor na koji se poziva portal "Mondo" tvrdi da Muslin nije spreman da se vrati u klub sve dok se u njemu nalaze Dragan Džajić i Zoran Stojadinović.


Muslinova želja je da obojica napuste Zvezdu a da njemu bude dodeljena funkcija tim-menadžera koja objedinjuje obaveze trenera i sportskog direktora.

Razlozi animoziteta koji Muslin gaji prema Džajiću poznati su javnosti pa ih ne treba ponavljati, a Stojadinović je na Muslinovu "crnu listu" dospeo početkom dvehiljaditih kada nekadašnji trener Metalurga nije želeo da "forsira" Jaju Turea, koga je u klub doveo upravo Stojadinović.

Nema sumnje da su zahtevi koje je Muslin postavio pred deo upravljačke strukture na "Marakani" ozbiljni i da se radi o odluci, "ili - ili".

Autoritet koji Džajić ima u Zvezdi je ogroman ali i rezultatska kriza koja vlada poslednjih godina. Hoće li se navijači odreći legende kluba zarad rezultata, hoće li Muslin uspeti da "otera" Dragana Džajića iz Zvezde, pitanja su koja bi mogla da izazovu mnogo vatre na "Marakani".

Ne propustite