Muta Nikolić: ''Ne interesuju me prepucavanja Čovića i Vujoševića''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.08.2012.
19:35
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Gotovo svakodnevna i sve žešća polemika, odnosno pravi ''rat saopštenjima'' predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića i trenera Partizana Duška Vujoševića ne dotiče preterano Kragujevčane, iako je Vujošević tokom ovog ''medijskog rata'' jednom prilikom iro

Povezane vesti

Trener Radničkog Miroslav Nikolić ovih dana ima dosta razloga za zadovoljstvo, pre svega obavljenim poslom u prelaznom roku i jačanjem ekipe, pa ne želi da se bavi problemima koji muče beogradske ''večite rivale'', odnosno prepucavanjima na relaciji Partizan - Crvena zvezda, tačnije Vujošević - Čović, koja su sve intenzivnija iz dana u dan.

Nikolić smatra da je normalno da sport i politika budu usko povezani, ali da ne sme biti favorizovanja pojedinih klubova, ili pojedinaca.

''Važno je da se pored Zvezde i Partizana podignu još neki klubovi, da se razvije košarka u Novom Sadu, Vršcu, Nišu... Borio sam se da dignem Šumadiju na noge i mislim da sam uspeo, uz nesebičnu pomoć Mlađana Dinkića. Ne želim da raspravljam o prepucavanjima između Vujoševića i Čovića, jer cilj srpske košarke ne sme biti jačanje samo jednog kluba'', poručio je Nikolić, a prenosi danas.rs.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.