Muta: ''Prelomna pobeda, hvala navijačima!''

Autor: Darko Mitrović
subota 26.10.2013.
23:34
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Posle ubedljivog trijumfa nad Olimpijom u ''Jezeru'', trener Radničkog Miroslav Nikolić pohvalio je svoj tim za ono što je prikazao, ali i atmosferu na tribinama.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

I pored finansijskih problema na koje Miroslav Nikolić sve češće upozorava, kragujevački Radnički za sada ide očekivanim putem, što je potvrdila i večerašnja pobeda nad Olimpijom u hali ''Jezero''.

Posle meča, Nikolić je mogao samo da pohvali svoje igrače koji su već ušli u naporan ritam mečeva u ABA ligi i Evrokupu.

''Kada Radnički ovako odigra odbranu, teško će neko da odnese bodove iz Jezera. Igramo ritmom sreda-subota, moram da odmaram igrače. Jaru, koji je igrao fenomenalno do sada, tražio je predah, a to ljudi ne vide. Ne mogu da 'ubijem' ni Marinovića.

Zato mlađi dobijaju svoje minute, tako je Jevtović večeras odigrao fantastično. Nove igrače nemamo, zna se iz kojih razloga, to je taj fond kojim raspolažemo i borićemo koliko možemo. Ovo je prelomna pobeda, savladali smo ekipu koja je u Evropi velika. Svaka čast momcima na želji i svemu što su uradili do sada'',
izjavio je Nikolić.

Osim igrača, Nikolićeve pohvale zaslužili su i navijači koji su bodrili njegov tim u ovom meču.

''Opet pohvaljujem atmosferu u kojoj smo igrali. Naši najverniji navijači dolaze stalno, uvek nas bodre. Videlo se večeras da vole atraktivnu igru i jaku odbranu. Mislim da smo im se odužili ovoga puta'', zaključio je Nikolić.

Ne propustite