Muta zakazao sastanak sa Vučićem!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.12.2013.
22:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić već nedeljama apeluje za finansijsku pomoć njegovom timu, a prvi konkretan rezultat u tom smeru mogao bi da se dogodi za nekoliko dana, kada bi trebalo da se sastane sa Aleksandrom Vučićem u Vladi Srbije.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Ekipa Radničkog iz Kragujevca sve više tone na tabeli ABA lige, ima samo tri pobede u prvih deset kola, a utisak je donekle popravljen u Evrokupu, gde Kragujevčani još uvek imaju šanse za plasman u drugi krug.

U slučaju pobede nad Spartakom iz Sankt Petersburga, Radnički će taj cilj i ostvariti, ali ono što najviše brine sve u klubu jeste teška finansijska situacija.

Na tu temu je u više navrata tokom jeseni govorio trener Miroslav Nikolić, ali do sada nije bilo efekata od tih njegovih apela. Ipak, kako prenose ''Novosti'', on bi u četvrtak trebalo da se sastane sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.

''Obećao da će pomoći, a ja se nadam da ću na razgovor doći kao trener ekipe koja se plasirala u drugu fazu Evrokupa'', poručio je Nikolić u izjavi za ''Novosti''.

Situaciju u kojoj se Radnički nalazi još težom čini i činjenica da je najbolji košarkaš Kragujevčana u dosadašnjem toku sezone Muftau Jaru napustio klub, pa je sada plasman u drugu fazu Evrokupa znatno neizvesniji, iako na prvi pogled deluje da je na dohvat ruke.


Ne propustite