Mvila hapšenjem "najurio" Vengera i Fergija?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.05.2012.
22:46
Izvor: Sportske.net

Mladi igrač francuskog Rena za koga se prethodnih sedmica pisalo kao mogućem pojačanju Junajteda i Arsenala proveo je veče u pritvoru zbog fizičkog nasrtaja na sedamnaestogodišnjaka. U iščekivanju odluke tužilaštva fudbaleru ostaje da strepi da je ovim po

Povezane vesti

Mvile nije bilo na terenu u subotu uveče kada je Ren slavio nad Ajačiom (3:1). Tada je dao objašnjenje da je bio sprečen da nastupi zbog "privatnih problema" a ispostavilo se da je incident koji se desio u petak uveče bio pravi razlog njegovog odsustva.

Policija je objavila da je u ponedeljak uhapsila Mvilu koji je proveo noć u pritvoru pošto je bio podvrgnut ispitivanju. Tokom današnjeg dana on je pušten iz pritvora a njegov advokat javnosti je objasnio šta se zapravo dogodilo.

"Moj klijent je svestan da fizički nasrtaj nije rešenje kojim se može postići bilo šta dobro ali je bio isprovociran zbog toga što je taj mladić izdao poverenje koje mu je ukazano. Još nije doneta odluka o sankcijama koje bi Mvila morao da snosi ali će slučaj biti prosleđen tužilaštvu koje će reći svoje u narednih desetak dana" rekao je advokat fudbalera Rena.

Ovakvim postupkom Mvila je pokazao određenu dozu neozbiljnosti koja svakako neće biti plus kod menadžera koji su ga doživljavali kao ozbiljnog kandidata za pojačanje. Arsen Venger i Aleks Ferguson sigurno neće želeti u timu problematičnog momka bez obzira na njegove fudbalske kvalitete.

Tužilaštvo bi moglo da odbacivanjem ovog slučaja u određenoj meri pomogne mladom igraču ali ostaje činjenica da je došlo do fizičkog napada koji će biti veliki minus za Francuza.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.