Na Marakani "bronhi"...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.11.2012.
09:47
Izvor: Sportske.net

Ništa ne uspeva kao uspeh, u Zvezdi odahnuli, sada tvrde da Jankovićeva koža nije ni bila u pitanju...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mnogo mirnije je na "Marakani" nakon derbija, što je i normalno, posle svega Zvezda je preživela. Kako smo rekli, pobeda nije izlaz, već stimulans, a Aleksandar Janković je dan posle derbija rekao da nije igrao za posao.

"Ne može tako da se gleda, ne dobija se otkaz posle derbija, niti ja mogu da odem iz Zvezde, ja sam uvek u njoj", rekao je Janković.

Ponovio je da je situacija u klubu bila neizdrživa, ali i gorko konstatovao da je na -10 u Zvezdi prošle jeseni bilo stabilnije.

"Jeste tada otišao Adžić, ali ništa se nije promenilo. Sada je mnogo činjeno da se klub destabilizuje", dodao je Janković za "Sportski žurnal".

U dobro starom stilu srpskog fudbala nije želeo da kaže ko je činio sve da destabilizuje ekipu.

I u klubu su promenili priču, za "Sport" je Zoran Stojadinović rekao da su njegove reči da će Janković otići ako ne dobije derbi izvučene iz konteksta.

"Nisam to rekao, nije bio pod znakom pitanja, nije ni sada. Dogovorili smo se da ne menjamo ništa do kraja jeseni, posle kad se umesto radne grupe konstituiše stalno rukovodstvo, ti novi ljudi treba da biraju saradnike i da odlučuju o treneru
", poručio je za "Sport" Stojadinović.

Igrači su bili u euforiji, ali su svesno da je Partizan i dalje na solidnom odstojanju.

"Prednost nije mala, ali je nadoknadiva", kaže kapiten Milijaš. Tim se već okreće duelu u kupu protiv OFK Beograda, ali i završnici jeseni, već za vikend Zvezda će biti na iskušenjima u Užicu, a zatim zatvara prvi deo šampionata protiv Vojvodine.

Ne propustite