Najbolji strelac PLS u ulozi Deda Mraza

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.12.2012.
16:02
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca za vikend obeležava 66 godina postojanja a tim povodom Uprava i fudbaleri, na čelu sa kapitenom Nenadom Mirosavljevićem, uručili su donaciju specijalnoj školi "Veselin Nikolić" u Lazarevom gradu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Obaveze fudbalera Napretka još uvek nisu završene pošto se sa rada na terenu prešlo na onaj humanitarni.

Povodom obeležavanja 66. godišnjice kluba, članovi FK Napredak otišli su u posetu mališanima u specijalnoj školi "Veselin Nikolić" u Kruševcu i uručili donaciju i novogodišnje paketiće.

Kapiten Napretka i najbolji strelac Prve lige Srbije Nenad Mirosavljević predvodio je delegaciju "Čarapana" a tom prilikom poručio je da se ovakvim akcijama na najbolji način proslavljaju uspesi ostvareni na terenu.

"Najlepši način da proslavite rođendan i obeležite kraj uspešne sezone jeste da nekome pomognete. Novogodišnjim paketićima raduju se sva deca sveta pa smo zato odlučili da poklonima obradujemo mališane specijalne škole koji nisu prilici da često dobijaju novogodišnja iznenađenja", istakao je Mirosavljević.

Škola "Veselin Nikolić" je jedina škola za decu sa mentalno intelektulanim invaliditetom u Rasinskom okrugu. Trenutno je pohađa 210 učenika, sa kojima neposredno rade 64 stručna lica i gest FK Napredak zaslužuje svaku pohvalu.

Ne propustite