Nakon stolica, u Humsku stiže i novi 'tepih'!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.03.2014.
23:54
Izvor: Sportske.net

Radovi na uređenju stadiona FK Partizana biće nastavljeni u narednih nekoliko meseci pošto se nakon završetka radova na montiranju novih crno-belih stolica planira i postavljanje nove travnate podloge.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Navijači fudbalskog kluba Partizan ne mogu se pohvaliti da na stadionu u Humskoj imaju ugođaj približan onom koji je na "meniju" na modernim evropskim stadionima ali šestostruki uzastopni šampion Srbije čini sve svojim pristalicama učini dolazak na stadion što prijatnijim.

U subotu su navijači Partizana imali priliku da vide delimično reniviran ambijent stadiona u Humskoj, pošto je tokom pauze u šampionatu došlo do zamene "šarenih" stolica onima u bojama kluba, nažalost, samo na istočnoj i zapadnoj tribini.

Završetak radova na demontaži starih i postavljanju crno-belih stolica na južnoj i severnoj tribini biće nastavljen u nedeljama koje slede pa će "Grobari" posle 15 godina pauze ponovo dolaziti u "crno-beli Hram"!

Ono što je u subotu, tokom meča sa Radničkim iz Niša, navijačima Partizana 'bolo oči' pored žutih i plavih stolica na južnoj i severnoj tribini, svakako je travnata podloga terena koja je izgledala očajno.

Na pojedinim delovima terena trava je imala bledunjavu zelenu boju pa se činilo da je na tim mestima zapravo i nema. Direktor stadiona, Aleksandar Stepanović, saopštio je u razgovoru za "Politiku" radnosnu vest za navijače ali i za igrače Partizana. Dotrajala travnata podloga u Humskoj biće zamenjena po završetku tekuće sezone a teren će dobiti i automatske prskalice.

"Posle skoro devet godina uslediće renoviranje glavnog terena. Imamo čvrsto obećanje da ćemo ove godine dobiti potpuno nov travnati tepih i nove automatske prskalice. Taj projekat će nas koštati oko 120.000 evra" potvrdio je Stepanović za "Politiku".

Nažalost, grejanje terena neće biti instalirano jer klub nema neophodnih 700.000 evra za taj projekat.

Ako se svemu rečenom doda i podatak da je Partizan nedavno postavio i novi semafor na južnoj tribini stadiona u Humskoj, mora se odati priznanje ljudima koji rade na uređenju ovog objekta za napore koje ulažu da bi stadion šampiona države izgledao što bolje iako je odavno zub vremena počeo da čini svoje.

Ne propustite