Nani definitivno odlazi

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 27.08.2012.
14:43
Izvor: Sportske.net

Junajted traži klub za Nanija koji je došao u sukob sa Fergijem. Portugalac želi da ima sigurno mesto u prvih 11. Ferguson želi da ga proda.

Povezane vesti

Ono što smo juče najavili, danas je postalo izvesno.

Mančester junajted i Nani nisu više u ljubavi i u narednih nekoliko dana Ferguson će pokušati da nađe novi klub za Portugalca. Zenit prvi favorit u ovom trenutku.

Nezadovoljstvo obe strane je tinjalo već duže vreme. Iako je igrao odlično u pojedinim utakmicama, Nani nikako nije uspevao da poveže nekoliko utakmica na istom nivou. To je Fergusona frustriralo pa ga je često izostavljao iz ključnih utakmica, što je opet nerviralo Portugalca.

Pregovori o novom ugovoru nisu uspešno obavljeni tokom leta, a Ferguson je pokušavao da dovede Mouru čime je jasno dao do znanja da su Nanijevi dani u Junajtedu odbrojani.

Posle vikenda jasno je da je problem eskalirao. Fergi je izostavio Portugalca iz tima, pa čak i sa klupe, posle čega je Nani napustio Old Traford. Nani misli da posle svega mora imati obezbeđeno mesto u prvih 11, dok Fergusonu ne pada na pamet da mu to garantuje. U ovom trenutku prodaja deluje kao jedino rešenje, pošto trener Junajteda nije zadovoljan konzistentnošću Portugalca.

Totenhem je zainteresovan, ali Zenit nudi više novca. Junajted bi ukoliko uspe da nađe klub za Portugalca koji je spreman da plati dovoljno mogao da krene u kupovinu Dembelea.

Na krilu, bi u tom slučaju Fergusonu ostali Jang, Valensija, kao i Gigs i Bebe. Poziciju može da pokrije i Kagava, a i Velbek i Runi su upotrebljivi na boku, pa se Fergi ne brine za opcije na krilu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.