Nejmarova sestra na putu ka slavi

Autor: Nikola Ćertić
nedelja 24.03.2013.
14:23
Izvor: Sportske.net

Rafaela Bekran, mlađa sestra mlade fudbalske zvezde iz Brazila Nejmara, objavila je nekoliko svojih fotografija na Tviteru i Instagramu, kako bi privukla pažnju na sebe jer želi da se probije na svetsku scenu kao fotomodel.

Povezane vesti

Nejmarova 17-godišnja sestra, koja je veoma vezana za svog starijeg brata, napadača Santosa koji je pod budnim okom Barselone, "okačila" je par svojih fotografija na svojim profilima na društvenim mrežama, ne bi li se tako promovisala kao budući fotomodel, zanimanje kojim bi volela da se bavi.

Rafaela, koja prema navodima stranih medija, veoma liči na svog brata, pored svojih fotografija, objavila je i fotografiju na kojoj se nalazi zajedno sa svojim, za sada, daleko poznatijim bratom.

Mlada entuzijastkinja, koja prati modne trendove i koja obožava da obilazi restorane sa svojim bratom, trenutno se nalazi u Londonu sa svojim bratom, kojeg očekuje sutra prijateljski meč sa Rusijom na "Stamford Bridžu".

Impresivne fotografije mlade Rafaele postale su prava senzacija u Brazilu, gde je možda u ovom trenutku i popularnija od svog starijeg brata.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.